Karvan cevitam Logo
Search Icon Search Icon
Close icon

Veelgestelde Vragen

 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze producten. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wat betekent de naam “Karvan Cévitam”?

Karvan Cévitam is een Nederlandse naam. Het staat voor Karavaan van Vitamine C en vindt zijn oorsprong in 1948. Door de Tweede Wereldoorlog was de aanvoer van vers fruit vanuit Zuid-Europa tijdelijk verstoord. Karvan Cévitam kwam met fruitsiropen als de oplossing voor een dreigend gebrek aan vitamine C onder de Nederlandse bevolking. De Karavaan van Vitamine C vanuit het zuiden was daarmee hersteld!


Is het mogelijk om gesponsord te worden door Karvan Cévitam?

Karvan Cévitam krijg veel aanvragen voor sponsoring. We kunnen daarom niet aan alle aanvragen voor sponsoring voldoen.

 
Ik heb een idee voor een nieuwe smaak Karvan Cévitam. Hoe kan ik dit aan jullie doorgeven?

Indien je suggesties hebt voor vernieuwingen in ons assortiment, dan vernemen wij dit graag. Je kunt hiervoor ons contactformulier invullen.

 
Zijn er promotie artikelen verkrijgbaar van Karvan Cévitam, zoals Karvan Cévitam waterpistolen, glazen en design bottles?

Karvan Cévitam heeft geen promotie artikelen beschikbaar.


Is het mogelijk om een rondleiding in de fabriek van Karvan Cévitam te krijgen?

De regelgeving rondom hygiëne en (voedsel)veiligheid is zeer streng waardoor we geen rondleidingen in de fabriek kunnen verschaffen.


Heeft Karvan Cévitam proefpakketjes met Karvan Cévitam producten?

Karvan Cévitam stelt geen proefpakketten beschikbaar. Voor speciale acties rondom het testen van producten raden wij je aan om de Facebook pagina in de gaten te houden.