Het Merk

Welkom in de positieve wereld van limonade. Bij Karvan Cévitam zijn we er gek op. Wij willen de allerlekkerste smaken maken die onze zintuigen en onze mood prikkelen. Want wij weten als geen ander hoeveel vrolijke momenten er met limonade zijn geweest en er altijd zullen zijn.

 

Limonade is de lach in de dag. Voor kinderen, net zo goed als voor volwassenen. Limonade is de sfeer van partijtjes, de aandacht van een glaasje na school en de gezelligheid met je vrienden, familie of sportteam. Limonade is de onschuldige dorstlesser waar het plezier van afstraalt!

 

Wij van Karvan Cévitam geloven dan ook dat je van echt plezier nooit genoeg kunt aanmaken. Juist in deze hectische, individuele tijd vinden we het belangrijk om dagelijkse bezigheden te onderbreken voor een vrolijke pauze. De time-out die ons oplaadt en samen brengt.

 

Karvan Cévitam heeft als missie om keer op keer van dit moment hét feestje van de dag te maken. Samen even op de pauzeknop drukken. Hoe? Door de boog te ontspannen, ons op te frissen en onbevangen pret te maken. Door de aandacht te verleggen naar een spelletje, lekker bijpraten, uitgelaten doen en vooral even te genieten. Van elkaar, van het moment en natuurlijk van de onovertroffen limonades van Karvan Cévitam. Het mooiste recept voor een vrolijk moment in de dag.

 

Karvan Cévitam. Proef het plezier!